top of page

Raad van 11

Hans
Hans van de Ven (Voorzitter)
 

Hans is al jarenlang voortrekker van onze mooie vereniging en in het Eindhovense carnaval een van de bekenste gezichten. Hans nam in 2014 logischerwijs de voorzittershamer over. De vraag was nog niet uitgesproken of de raad had er al unaniem mee ingestemd dat Hans deze eretitel en rol toebedeeld kreeg. Hans gaat t liefst naar elk fiske met zijn schat van een vrouw. Een natuurlijk leider en lichtend voorbeeld, voor iedereen binnen de club.

Bas
Bas Lammers (Groot Vorst)

Al 33 jaar betrokken bij de vereniging. Bas laat zijn woonplaats Gerwen voor wat het is gedurende de carnaval en stort zich met liefde en plezier in de gekte van Lampegat. Als (zelf uitgesproken) Vorst is hij de man die onze vereniging met verve vertegenwoordigd. En hoewel de rol puur ceremonieel is doet hij dit (net als zijn evenknie van Huis ten Bosch) met volle overtuiging en plezier. Dankzij Bas kan niemand om PSV CC heen.

Sander
Sander Lammers (Penningmeester)

Onze schat van een schatbewaarder. Sander is al jaren onze mini-ster van financiën. Naast het geld bewaart Sander ook veel herinneringen van PSV. Alles zit in zijn bolleke ook verhalen van ver voor de overleveringen. Deze man is al ruim 22 jaar lid van de raad van 11. Voor de jonge garde is deze man een ware inspiratie want als ie gaat... Dan gaat ie hard (en door tot aan het gaatje)!

Willem
Willem Stoffels (Wakkere Willem​)
 

Met zijn ruim 67 jaar de meest ervaren man op deze aardkloot binnen de club. Willem maakde gij de kop nie gek nie! Bij sommigen ook wel bekend als Willem de Zwijger. Hij hoort en ziet alles maar hoeft zich niet zo nodig uit te spreken. Dat hoeft ook niet als je met zo'n charmante glimlach de carnaval in gaat.

Sinds carnaval 2020 is Willem toegetreden tot het selecte Ridder-clubje binnen PSV Carnaval !!

Rene
René Maas

Het is voor René moeilijk kiezen. Bruce of Carnaval. Wat staat er nu op 1. Tot hij er uit is begeeft hij zich met volle overgave in het feestgedruis. Misschien ook wel de grappigste man in de vereniging getuige zijn verleden als schrijver van cabaret. En dankzij zijn cabaret verleden begeeft hij zich in kringen waar velen van ons van dromen. Met zijn gave om overal vrienden te maken heeft hij Johan Vlemmix en Piet Paulusma de kop gek gekregen om zich tot Prins bij PSV te laten kronen.

Peter
Peter de Haan (The Godfather)
 

Cultuurbewaker, eindbaas en bewaker van de typische PSV filosofie: Zingen, zuipen en ziemaarhoejethuiskomt. Al eeuw en dag onderdeel van het meubulair en er toch steeds weer tegen aan gaan met een frisse heldere blik en ongekend positieve instelling. Steunpilaar voor velen binnen de club en bovenal prettig persoon om mee te drinken. En na de 4 buitenzinnige dagen wacht hem de lange weg terug richting Arnhem om daar de batterij weer op te laden voor het volgende jaar.

 

Mart
Mart Brandt (Onze Sjeng)
 

Als hij begint te praten dan weet je het zeker, we hebben een heuse Limburger in de raad! Natuurlijk altijd even wennen, maar Mart weet daar wel raad mee! Een sportieve, gezellige en spraakzame aanvulling voor PSV carnaval.

Pieter
Pieter Bouvrie (D'n Elvis)

Ons Pieter is altijd goedlachs en samen met zijn vrouw Odette maakt hij er een groot feest van met de carnaval. Ge kent hem buiten de carnaval tegenkomen op de raarste plekken langs ons wegennet als vrachtwagenchauffeur.
Rob
Rob schepers (Robbie)
 

Een gezellige gast die graag een feestje viert en dat zeker zal laten blijken als nieuwste aanwinst binnen PSV carnaval.

Grappen en grollen dat kan Rob en dat alles natuurlijk met een lekker fris pilsje in de hand.

Bassie
Bas van de Moosdijk (Basknijper)
 

Altijd in voor een feestje en is ook overal te vinden in ons eigen Lampegat met een pilsje in de hand. Tegenwoordig vaak te vinden op de trein als HC en betrokken bij de organisatie van vele PSV-CC activiteiten. Als website en FB beheerder houd hij jullie graag op de hoogte en deelt menig foto.

Johan
Johan Vlemmix 
 

Wie kent um nie? Als een manusje van alles, is hij overal en nergens aanwezig. In het verleden was Johan ook Prins van PSV carnaval en sinds 2018 is hij weer teruggekeerd in het (warme) rood-wit carnavals nest!

Henri
Henri Schepers
 

Inderdaad de broer van Robbie! Wat valt er over hem te vertellen? Misschien efkes kletsen met Robbie? Henri lijkt erg relaxed maar heeft zeker een gezellige babbel voorzien van de nodige grappen en grollen!

?
Ben jij ons nieuwe raadslid?
 

Bij PSV-CC is iedereen welkom, dus ook jij! We zijn een van de oudste verenigingen van ons prachtige Lampegat en een divers clubje vrienden van jong tot oud. Heb je zin gekregen om carnaval te vieren zoals het oorspronkelijk bedoeld was? Meldt je dan gauw aan via het contactformulier .

bottom of page