Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker

LCK 2021.jpg

Ondanks het vreemde (carnavals) jaar 2020, hebben we wederom vele leuke, grappige en bijzondere carnavals foto"s ontvangen. Ook dit jaar was het een zeeeeeer moeilijke keuze, want de ingezonden foto's waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Alle PSV Carnaval raadsleden en hun partner(s) mochten een top 3 samenstellen uit de ingezonden foto's. De foto met de meeste stemmen, is dan de uiteindelijke winnaar.

Tromgeroffel..........

De Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker van 2021 gaat naar:

Thijs van den Boom

De winnende foto spreekt eigenlijk voor zichzelf, jong geleerd, 'oud' gedaan en natuurlijk, carnaval is voor jong en 'oud'. Stijn, de zoon van Thijs, die samen met Eric Vermaas een mooi stukje muziek aan het maken zijn!

Normaal gesproken mag Thijs samen met een introducee mee op de carnavalswagen van PSV Carnaval maar dat zal dit jaar niet lukken, echter de felbegeerde LCK-wissel trofee met de nodige versierselen, zal hij binnenkort Coronaproof in ontvangst mogen nemen.

Een eervolle vermelding gaat dit jaar naar Dennis van der Sommen die op het juiste moment aanwezig was om een foto te maken toen Paul Aerts onder kilo's confetti op de grond lag. Wie confetti gooit, kan....

Dit jaar zal het carnaval anders zijn, maar gedurende 2021 zal het zeker mogelijk zijn om bijzondere, leuke, ontroerende carnavalsfoto’s te maken en wie weet ben jij in 2022 de ‘Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker’!

​Deze fotografen gingen je voor als Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker:

2021 Thijs van den Boom
2020 Jan Willem Terlunen
2019 Paul Gulikers
2018 Arno van der Linden
2017 Pieter van der Klooster
2016 Martien Geenen