Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker

Ook dit jaar was het een zeeeeeer moeilijke keuze, want de inzendingen waren behoorlijk gevarieerd dit jaar en het niveau van de foto's neemt ieder jaar toe. Alle PSV Carnaval raadsleden en hun partner mochten een top 3 samenstellen uit de 17 ingezonden foto's. De foto met de meeste stemmen, is dan de uiteindelijke winnaar.

Tromgeroffel..........🥁🥁🥁🎶

De Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker van 2020 gaat naar:
Jan Willem Terlunen 🏆💙🧡

De winnende foto spreekt eigenlijk voor zichzelf, de glimlach van een kind, helemaal in carnavalssfeer op de vensterbank, die aan het genieten is van het carnavalstafereel dat voorbij trekt! (en een mooie weerspiegeling in de raam)

Jan Willem mag samen met een introducee mee op de carnavalswagen van PSV Carnaval en de felbegeerde LCK-wissel trofee in ontvangst nemen.

Een eervolle vermelding gaat deze keer naar Arno van der Linden die een zeer bijzondere foto had ingestuurd, dit jaar gemaakt tijdens Elluf Elluf bij het ontsteken van het Lempke op het Stratumseind. Die foto kreeg aardig wat stemmen, goed voor een 2e plaats.

Volgend jaar is er weer een kans om mee te doen, maak daarom tijdens het komende carnaval leuke, grappige, ontroerende foto’s en wie weet ben jij in 2021 de ‘Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker’!

​Deze fotografen gingen je voor als Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker:

2020 Jan Willem Terlunen
2019 Paul Gulikers
2018 Arno van der Linden
2017 Pieter van der Klooster
2016 Martien Geenen

Volg ons op

  • Snapchat Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2019 by PSV Carnaval
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now