top of page

ZDH Prins Aniversario

Adjudant Pensio & Adjudant Nado

WhatsApp Image 2021-10-01 at 23.39.21.jpeg

In dit jubileumjaar (2021-2022) zal Johan Vlemmix als ZDH Prins Aniversario de scepter van PSV-Carnaval zwaaien voor de 3de keer in zijn carrière, maar dit doet hij uiteraard niet alleen. Hij zal dit samen doen met zijn adjudanten Pensio (Hans van de Ven) en Nado (Willem Stoffels).

20211015_104444.jpg

Prins Aniversario
Johan Vlemmix

Al jaren een bekend gezicht in de PSV-Carnavals club en niet alleen daar, want je zou hem ook kunnen kennen van Televisie (bijv. ter land, ter zee en in de lucht) of van zijn nummers (bijv. "een busje vol met polen" of "Hyves is Hyves". 

Nadat hij als koning carnaval van Veldhoven in 2019 heeft fungeert, doet hij nu onze club in een positief daglicht zetten tijdens ons jubileumjaar 2021/2022. 

Drink is een biertje met onze Prins en je zult merken, dat een bekende Nederlander ook een ander kant heeft dat alleen het beeld dat ooit gecreëerd wordt. 

We wensen hem en zijn adjudanten een geweldig en carnavalsjaar toe. Salaai!!!

Adjudant Pensio
Hans van de Ven

Wie kent hem niet, al jaar en dag is deze man voorzitter van onze PSV-CC club met veel plezier, maar dit jaar heeft hij een taak erbij als adjudant van prins Aniversario. 

Elke mogelijkheid voor een feestje in het Lampegat zal hij aangrijpen en nadat zijn vrouwke Henriëtte zijn strik goed heeft gedaan is hij er helemaal klaar voor.

We wensen hem een geweldig en carnavals-jaar toe. Salaai!!!

20211015_111452_edited.jpg

Adjudant Nado
Willem Stoffels

Wellicht de oudste van onze vereniging, maar zeker niet qua geest. Onze Willem die niet altijd meteen opvalt helpt dit jaar als adjudant van prins Aniversario. 

Lach, leef en geniet zijn woorden die zeker bij hem passen en tussen de soms wat vunzige praat vindt hij het geweldig met een ieder te genieten van een ijskoud pilsje.

We wensen hem een geweldig en carnavals-jaar toe. Salaai!!!

20211015_111452_edited.jpg
bottom of page