En hoe vierde gij da dan?

Sfeer

Vrijheid in gebondenheid.

 

Klinkt wat vreemd maar is heel logisch. Carnaval is van oudsher een feest dat bekend is van tradities en gebruiken. Dit zorgt er voor dat je weet waar je aan toe bent en vormt het mooie karakter van de carnaval.

 

Toch willen we de ogen niet sluiten voor de veranderingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden en de veranderende denkbeelden ten opzichte van gebruiken en tradities.

 

Onder het genot van een pilske hebben we enkele afspraken gemaakt. Dit heeft als gevolg dat je in de aanloop naar de carnaval vrij bent in het bezoeken van recepties, Prinswissels en jubilea. Met carnaval zelf is er een programma maar ben je niet verplicht om overal bij te zijn. Soms trek je het namelijk even niet en pak je gewoon even je rust.

 

De club bestaat uit een schitterende gezelschap van bijzonder pluimage. En hoewel het een bij elkaar geraapt zootje mensen lijkt is de vereniging schitterend in balans. Kijk anders even bij de Raad van 11 om te zien wie er allemaal lid zijn van dit fantastische genootschap. Lijkt het je leuk om om met deze club het carnaval mee te maken neem dan contact met ons op!

Feestjes?

Pre carnaval

In aanloop naar de carnaval bezoeken we graag bevriende verenigingen. We laten elkaar weten naar welke feestjes we wel en niet gaan. Zodra er twee man zijn die zin hebben om het glas te heffen op een nieuwe prins of een jubileum zien we dit als officiele afvaardiging namens de club en zullen we niet met lege handen arriveren.

 

En natuurlijk verschijnen we op sommige feesten ook gewoon voltallig. We doen allemaal ons best om zo vaak mogelijk bij elkaar te komen en de nodige feestjes mee te pakken maar soms is dat gewoon net al naar gelang het iedereen uitkomt.

Carnaval
4 dolle dagen

 

Tijdens de leukste feestdagen van het jaar houden we er het volgende idee op na. Op zaterdag tot en met woensdag hebben we een jaarlijks terugkerend "programma". De hoofdlijnen van het programma zijn vaak een beproefd succes. Hier en daar wijzigen we de agenda en vullen we de vrijgekomen tijd opnieuw in. Zo hebben we dus een aantal herkenbare ankerpunten maar geven we nieuwe iniatieven ook een kans.

carnaval maandag_21
carnaval dinsdag_25
carnaval dinsdag_27
carnaval dinsdag_6
carnaval maandag_35
carnaval dinsdag_16
MalleMaandag-EVV-PSV-2013-Topspotting-031.jpg
Henriette_Willem.jpg
Fons_Yvonne.jpg
Evert_Peter.jpg