ZDH Prins Basknijper

Dit jaar zwaait Prins Basknijper de scepter bij de PSV CarnavalsclubBijgestaan door adjudanten Mart de Bonte en Peter de Fijne, zullen zij er een mooi feest van maken, samen met andere Lampegatters en Lampegatterinnekes.

De PSV Carnavalsclub, één van de oudste carnavalsverenigingen in Eindhoven, die over twee jaar het 66 jarige jubileum zal vieren, heeft dit carnavalsseizoen 2019-2020 een Prinsengezelschap. Op 16 februari rond de klok van 18.41 uur werd de Neie bekend gemaakt in wijncafé Prins Hendrik, onder het toeziend oog van de nodige Lampegatters, Lampegatterinnekes en ZDH Stadsprins Positivo met groot gevolg. gevolg.

Tijdens het carnaval zullen wij als PSV Carnavalsclub resideren in Bar & Restaurant The Prince aan het Wilhelminaplein.

De drie PSV raadsleden die dit jaar het Prinsengezelschap vormen zijn:

 

Prins Basknijper:

In het dagelijks leven Bas van de Moosdijk en is ons jongste raadslid. Als klein menneke was hij altijd met wasknijpers in de weer en werd hij ook zelfs jeugdprins Basknijper. Daarna kreeg hij al snel de ambitie om ooit Prins te worden van een heuse carnavalsvereniging en bij PSV Carnaval greep hij deze bijzondere kans met beide handen aan.  Hij werkt trouwens bij onze Oosterburen in een vakantiepark in het evenemententeam, legt dus aardig wat kilometers af om in zijn eigen Lampegat de nodige carnavalsevenementen mee te maken gedurende het jaar. Bas zal, met zijn adjudanten er een mooi feest van maken samen met alle andere Lampegatters en Lampegatterinnekes.

 

Mart de Bonte:

Een echte levensgenieter is Mart Brandt zeker en ondanks dat hij pas enkele maanden binnen de club aanwezig is,  lijkt het erop alsof hij al jaren bij PSV carnaval rondloopt. Carnaval is hem met de paplepel ingegoten, want ook al woont hij in Veldhoven hij is en blijft een echte Limburger, dat kun je ook zeker horen en daarom dat bij nu de Bonte heet.

 

Peter de Fijne:

Misschien is uitleg overbodig, maar Peter Tops is de tweede adjudant dit jaar. Hij heeft aardig wat ervaring op allerlei fronten binnen het Lampegatse carnaval. De scepter zal hij dit jaar goed in de gaten moeten houden  en daarom dat zijn fototoestel deze carnaval rust krijgt. Waarom Peter de Fijne heet is een raadsel, vermoedelijk heeft het iets te maken met de fijne pixels van zijn fotocamera.

Prinslancering 2019

Op zaterdag 16 februari zal de Prinslancering plaatsvinden en de neie van PSV Carnaval bekend worden gemaakt, die samen met de adjudanten een jaar lang de scepter zwaait bij PSV carnaval. Iedereen is van harte uitgenodigd om in de Prins Hendrik dit feest mee te maken, samen met de nodige optredens.

 

Rond de klok van 19.11 uur verwachten we dat de neie op het podium zal verschijnen.
 

Verder is er op die dag het Prinsenbal bij  CV Wilhelmina en kunnen we 's-avonds ook naar Cv de deurzetters waar het aanloopbal plaatsvindt. Het zal dus zeker een gezellige carnavalszaterdag worden! ;-)

Volg ons op

  • Snapchat Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2019 by PSV Carnaval
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now