ZDH Prins Robke

en adjudanten Henrike en Bassie

82404549_3048043051874200_38597394049898

Prins Robke

Mijn naam is Rob Schepers en ik mij dit jaar Zijne Dorstlustige Hoogheid van PSV Carnaval noemen. Toen ik 3 jaar geleden het eerste jaar bij PSV Carnaval was, krijg ik de mogelijkheid om één dag Prins te zijn van onze gezellige club en mocht dan ook de uitstraling van de club naar buiten brengen.

Dat smaakte naar meer! En nu, na een met ZDH Prins Basknijper aan het roer (af en toe een beetje stuurloos), en met de vele verenigingen die we hebben bezocht, lijkt het me mooi idee om deze traditie voort te zetten! In plaats van elke dag een andere prins gewoon ieder jaar één prins aan het roer!

Ik denk dat dit voor onze carnavalsclub ook een mooie mogelijkheid is om de bekendheid van de PSV Carnavalsclub nog beter uit de dragen, een nieuw begin door te zetten en onze alsoude vereniging in het Lampegat nog meer glans te geven.

Naast de Oranje-Blauwe kleuren, gaan we Rood-Wit weer centraal stellen om daarmee ook als graag geziene gast weer mee te tellen!

Dus ik zeg: "op naar de toekomst en we maken er met z'n allen een prachtig jaar van!

met vriendelijke groet,

Robke Hoed.png

Adjudant Henrike

Sinds één jaar ben ik lid van PSV-Carnaval en nu in mijn tweede jaar bij PSV, mag ik Prins Robke ondersteunen. En dat doen we graag voor een man die ik mijn hele leven ken, namelijk mijn broer.

Zelf ben ik als Henri Schepers een gewichtig man die niet bang is voor een kilootje of 100 aan gewichten in zijn te nemen in de sportschool. Verder een man die graag met anderen lot en leut maakt, maar mezelf niet gauw op de eerste plaats ziet staan.

Kortom trots om een Prins als Robke als adjudant bij te mogen staan, onder het genot van een biertje, een goede bak lol en hoop gelach.

We gaan ervoor als een Team voor ons PSV-Carnaval!!!

Adjudant Bassie

Ja hoor, daar is-ie weer, hoor ik u denken! Maar inderdaad nadat ik zelf vorig jaar de ZDH van PSV mocht zijn, doe ik een stapje terug en zal Robke bijstaan als Adjudant Bassie.

Voor diegene die me nog niet kennen: Ik ben in het dagelijks leven Bas van de Moosdijk (24 jaar), houdt me maar al te graag van een leuk feestje en erg betrokken bij het Lampegatse Carnaval. Daarnaast ben ik werkzaam als (aspirant) Hoofdconducteur bij NS en sport ik graag, vooral badmintonnen, hardlopen en MTB'en. Dit laatste doe ik ook als tours aanbieden in de Duitse Eifel.

Ik vind het erg leuk om nu naar de Prins te mogen staan. Nadat ik zelf heb meegemaakt kan ik ZDH Prins Robke natuurlijk hier goed in begeleiden.

We maken er weer een prachtig seizoen van!!!

82550244_3048043085207530_68972002215796